1 op 1 sessies

Main
1 op 1 sessies
Slide 1

1 op 1 sessies

Holistische Coachingsessie

Helende Ontspanningsreis

Trauma Release & Breathwork (BRTT® en TRB®)

Diepgaande Transformatie Reis (incl. BRTT® en TRB®)

Coaching, ontspanningsreis en diepgaande transformatie
(incl. BRTT® en TRB®)
1 op 1 behandelingen
Slide 1
Holistische Coachingsessie

Holistische Coachingsessie

Misschien loop je al enige tijd ergens tegenaan, vraag je jezelf af of je op de goede weg zit, heb je fysieke of psychische klanten en kom je er niet uit. Tijdens een Holistische Coachingsessie gaan we diep. Het heeft geen zin om alleen maar naar het topje van de ijsberg te kijken, juist wat onder de oppervlakte ligt is zo belangrijk om ervoor te zorgen dat jij weer beter in je vel zit en meer zelfvertrouwen krijgt. De Holistische Coachingsessie bestaat altijd uit een intakegesprek van een uur. Tijdens dit intakegesprek leer ik jou beter kennen en maak ik een analyse van jou. Tijdens de coachingsessie die volgt na de intake bespreken we de analyse en gaan we hier dieper op in. De coachingsessie is inclusief een korte kaartlezing, bodyscan, meditatie en persoonlijke opdracht.

Intake van een uur + Sessie van anderhalf uur
€ 187,50-

Slide 1
● Loop je ergens tegenaan op je werk?
● Haal je maar weinig energie uit de dingen die je doet?
● Vraag je je af of je op de goede weg zit?
● Heb je last van spanning in je lichaam?
● Ervaar je regelmatig stress?
● Voelt het soms alsof je niet weet wie je nou bent en waar je talenten en kwaliteiten liggen?
● Voel je je angstig, vind je het lastig om controle los te laten, wil je meer rust ervaren en meer balans in je leven aanbrengen?
● Ben je vaak moe, ziek of uitgeput?
● Heb je moeite om nee te zeggen en je eigen grenzen aan te geven?
● Voelt het alsof je geleefd wordt in plaats van de regie zelf in handen te hebben?
Laten we samen op reis gaan. Zodat je beter gaat voelen en erachter komt wat je wilt diep in je hart.
En zodat je tools hebt om met stressvolle gebeurtenissen om te gaan op een gezonde manier. Wat je hulpvraag ook is, ik sta naast je.
Slide 1
Helende ontspanningsreis

Helende Ontspanningsreis

Dit is een cadeau aan jezelf. Wil je ervaren wat de kracht van helende energie met je kan doen? Wat de invloeden van helende klanken en geur zijn? Wil je een diepe ontspanning ervaren die je nog nooit eerder hebt ervaren? Wil je meer in je lichaam aanwezig zijn en positievere gedachten hebben? Dan is de Helende Ontspanningsreis perfect voor jou. Deze Helende Ontspanningsreis bestaat uit een bodyscan, een visualisatie meditatie, een yoga nidra sessie, een klankenreis, geuren, energiewerk, een kaartenlezing en een persoonlijke opdracht. Twee uur lang jezelf laten onderdompelen in pure ontspanning.

Deze helende klankenreis is ideaal wanneer je:
- spanning in je lichaam ervaart
- het moeilijk vindt om te ontspannen
- moeite hebt met slapen
- stress ervaart
- het lastig vindt om tijd voor jezelf te maken
- niet zo lekker in je vel zit
- behoefte hebt om tot rust te komen
- altijd maar voor anderen bezig bent

Reis van 2 uur €150

Slide 1

Trauma Release & Breathwork

Trauma Release & Breathwork (TRB®)
Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®)

Het belang van de adem als methode voor het helen van trauma, het loslaten van spanning en stress en het doorvoelen en verwerken van emoties wordt de afgelopen jaren vaker belicht. Misschien herken je het volgende wel bij jezelf: je hebt al zoveel psychologen en therapeuten gehad, en iedere keer werkt het wel wat maar bereikt niet het resultaat dat je wilt bereiken. Je blijft rondlopen het een gevoel dat je maar niet kunt plaatsen. Cognitief weet je het inmiddels wel. Je bent je bewust van je patronen, van bepaalde gedachtes, van wat wel werkt en wat niet voor jou, misschien kan je inmiddels bewuster stilstaan bij je gevoel, maar er blijft een bepaald gevoel aan je knagen. Dit komt omdat het lichaam stress, emoties, spanning en trauma opslaat. Wanneer we iets cognitief ‘oplossen’ of helen, is dat slecht één kant van de munt. De andere kant van de munt heeft betrekking op de somatische behandeling, oftewel: de lichamelijke behandeling. En dat is waar de adem en het lostrillen van de stress, spanning en trauma’s van pas komen. Trauma, spanning en stress kunnen ervoor zorgen dat je tijdelijk niet in verbinding staat met je lichaam, ziel en het grotere geheel. Deze behandeling is gericht op het herstellen van de verbinding met jouw ziel/essentie en heeft als doel om de verbinding te herstellen tussen lichaam, geest en ziel. Een enkele behandeling kan al voor een hoop verlichting zorgen. Na de behandeling kan het zijn dat er bepaalde emoties loskomen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Je bent aan het doorvoelen! Misschien wel voor de
eerste keer in je leven…

Intakegesprek van 1 uur + trauma loslaten en ademsessie van 3 uur
€300

Trauma release en breathwork sessie rotterdam
Slide 1

Diepgaande Transformatiereis

De diepgaande transformatie bestaat uit een intakegesprek van een uur, een holistische coachingsessie van anderhalf uur en een trauma release en ademsessie van 2-3 uur (Trauma Release & Breathwork (TRB®) en Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®)).
De diepgaande transformatie reis is speciaal ontwikkeld om vanuit het lichaam trauma en/of emotionele/fysieke blokkades te helen door middel van somatische oefeningen. Deze reis is een combinatie van heling op zowel psychisch als lichamelijk gebied. Aan de hand van het intakegesprek en de holistische coachingsessie kan ik jou het beste begeleiden omdat ik weet wat er bij jou speelt. Op die manier kan ik de Trauma Release sessie en de ademsessie optimaal faciliteren. Ik ben immers bekend met de trauma’s die zich tijdens jouw geboorte, kindertijd en jeugd hebben ontwikkeld. Deze diepgaande reis is daadwerkelijk bedoeld om een transformatie in jouw leven te bewerkstelligen. Het is een diepe helende reis. Ik werk vanaf het topje van de ijsberg steeds meer naar beneden. Zo komen we steeds dieper en nadat we naar de kern van het probleem zijn gegaan, gaan we daadwerkelijk een reis maken door middel van een therapievorm die gericht is op het lostrillen van trauma, spanning, stress en emoties. Deze therapie gaat ervan uit dat het lichaam trauma opslaat.

Als baby, peuter, kleuter of kind heb je niet de mogelijkheid om te vluchten of te vechten. Jouw lichaam besluit om in de bevriezing te gaan. Hierdoor wordt er tijdelijk een gedeelte van wie jij bent bevroren. Deze stukjes noem ik fragmenten. Een ziel is nooit gefragmenteerd. Het is echter alleen zo dat je vanwege stress, trauma of spanning geen toegang hebt tot je ziel en je lichaam. Heling betekent dat deze toegang weer beschikbaar is waardoor je weer in contact staat met jezelf. Het lostrillen zorgt ervoor dat de bevroren delen weer worden geïntegreerd in jouw systeem. Door activatie van jouw vecht- of vluchtreactie en eventuele ontdooiing van bevroren delen, is het mogelijk om het trauma dat bijvoorbeeld 20/30/40 jaar geleden is ontstaan te helen. Heling betekent niet het dichten van gaten maar het herstellen van de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Na het lostrillen in het lichaam door middel van de psoas-activatie, wordt de adem ingezet. Aangezien de psoasspier, die alle emoties en trauma’s opslaat, al geactiveerd is, is het makkelijker om nog dieper te gaan met de adem. Door middel van diverse ademhalingstechnieken (o.a. Reichiaanse Adem, Mantra Adem, Awakened Breathing) kan datzelfde vlucht- en vechtreactie worden geactiveerd, alleen dan nog dieper omdat het ego op het moment dat we diep ademen en op ons lichaam vertrouwen niet aanwezig is. De methoden zijn geheel veilig. Jouw lichaam geeft namelijk aan tot hoe ver je wilt gaan.

Vergelijk het met een prachtige vaas die van de tafel valt in allemaal stukjes. De onderkant van de vaas is nog heel, maar de bovenkant is in stukjes op de grond gevallen. De gouden lijm om de vaas te helen is de bio-energetische therapie in combinatie met de ademsessie. Dankzij de lijm, kan de vaas weer heel worden.

Intakegesprek van 1 uur + Holistische Coachingsessie van 1,5 uur +
Trauma Release en ademsessie van 3 uur
€412,50

Slide 1

Holistische Coaching, Ontspanningsreis en Diepgaande Transformatiereis

Dit complete traject bestaat uit een intakegesprek, een holistische coachingsessie, trauma release therapie en ademsessie (Trauma Release & Breathwork (TRB®) en Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) ) en een helende ontspanningsreis. Door het toevoegen van de helende ontspanningsreis kort na de trauma loslaten sessie en de Ademsessie, kan de vrijgekomen energie weer stromen en kan heling worden bewerkstelligd. De Helende Ontspanningsreis na de lichaamsgerichte therapie is bedoeld voor integratie. Door de diepe ontspanning kan jouw lichaam herstellen en weer integreren. Dit traject is voor iedereen geschikt. Natuurlijk houd ik rekening met eventuele gezondheidsklachten. Veiligheid staat bij mij bovenaan.

Intakegesprek van 1 uur + Holistische Coachingsessie van 1,5 uur + Trauma loslaten en ademsessie van 3 uur
+ Ontspanningsreis van 2 uur
€555

Helingstraject breathwork trauma coaching
Slide
Waarmee kan ik je helpen?
Boek nu een
ontmoetingsgesprek