Slide 1

Bedrijfsyoga in Rotterdam

want vrolijke en vitale medewerkers presteren
beter en concentreren zich beter

Bedrijfsyoga is hot! En dat is ook niet zo gek aangezien veel werkenden in Rotterdam een zittende functie hebben. Veel werknemers zitten meer dan 40 uur per week op een bureaustoel. Een frozen shoulder, lage rugpijn, rusteloze benen, een gespannen nek en een opgeblazen buik kunnen allemaal symptomen zijn van te veel en verkeerd zitten. Een uur yoga op de werkvloer verricht wonderen.

Bedrijfsyoga rotterdam werkvloer
Slide 1
Bedrijfsyoga Rotterdam

Hoe gaat dat dan in z'n werk, yoga op de werkvloer?

Heel simpel! Ik kom iedere week of om de week 45 min-90 min langs op het werk om een yogales te verzorgen. Of ik word ingehuurd voor een medewerkers evenement bijvoorbeeld. De werknemers nemen zelf hun yogamat mee. Iedere les is anders! De ene week richten we ons bijvoorbeeld op de stijve nek. En de week erop op het verlengen van de hamstrings (want die worden een stuk korter door veel zitten). Of ik vraag waar behoefte aan is, dan maak ik de les op basis daarvan. Slechts na één les hebben de werknemers al profijt van de les op fysiek en mentaal niveau.
Slide 1
Wekelijks, om de week of 1x per maand. Of tijdens een event voor de werknemers. Of voor een programma voor vitale medewerkers. Je kunt mij als bedrijfsyoga docente voor verschillende opties inhuren.

Opties:
- Op de werkvloer
- In een studio
- Op een andere locatie, zoals op het strand

45 min | €67,50
1 uur | €90
1,5 uur | €135
2 uur | €180

Yogales strand gemeente Rotterdam