Main
Events & Retreats
Slide

In House of Happiness wordt iedere maand een Dag Retreat georganiseerd en zo nu en dan meer! Lees hieronder verder.

Slide 1

Dag Retreat

Een dag voor jou en voor jou alleen.
Een paar keer per jaar wordt het Dag Retreat op zaterdag georganiseerd.

Leef jij veel in je hoofd? Vind je het lastig om je te ontspannen? En hoe lang is het geleden dat je tijd hebt genomen voor jezelf, voor jou alleen? Zonder afleiding zoals je telefoon of je to do lijst.
Iedere derde zaterdag van de maand vindt het Dag Retreat plaats. Een ochtend en middag die in het teken staat van JOU. Tijdens het retreat staat verbinding met jezelf centraal. Je komt weer in contact met jezelf, met diepere lagen in jou, die je wellicht nog nooit hebt ontmoet. We maken de transitie van hoofd naar hart.

Aan het eind van de ochtend heet ik je welkom in House of Happiness. We beginnen de dag met een grondende meditatie. Daarna schrijven we onze intenties op en leggen we deze neer bij het altaar. Ik zal een chakra yin yogales begeleiden met een helende klankenreis. Vervolgens drinken we pure kakaw (die gebruikt wordt bij ceremonies) om ons hart te openen en dieper in onszelf te zakken. Na het drinken van de cacao begeleid ik een meditatie waarna de breathwork sessie plaatsvindt. Na deze verbonden ademsessie begeleid ik een ontspannende yoga nidrareis zodat integratie kan plaatsvinden. We sluiten de dag met z'n allen af.

Praktisch:
11.00-16.00 | €90 | House of Happiness

Aankomende datums en thema's:
19 maart • het kind in jou • uitverkocht
21 mei • rebirth
9 juli • lotsbestemming
Dag Retreat
Slide 1
Candlelight Kirtan

Candlelight Kirtan

Een avond waarop we zingen, plezier maken en samen zijn. Lijkt dat je niet heerlijk fijn? Het enige wat je nodig hebt, is: je stem! En laat jij daar nou net mee gezegend zijn. De Kirtan wordt begeleid door Martijn van Yoga of Music. Deze avond deelt hij zijn muzikale gaven met ons. Ik krijg er al kriebels van in mijn buik. Wil je meer lezen over de Candlelight Kirtan, klik dan hier: https://www.madeinmind.nl/candelightkirtan/

Datum: zaterdag 25 juni 2022 - 19.30-21.30 - €20
Je kan je aanmelden door een bericht op Instagram te sturen of door te mailen naar info@hohyoga.nl
Slide
Waarmee kan ik je helpen?
Boek nu een
ontmoetingsgesprek