Main
Groepslessen
Groepslessen
Slide 1

Yoga voor ontspanning,
herstel en vitaliteit

Ben je op zoek naar een rustige vorm van yoga? Dan is deze yogales misschien iets voor jou. In 60 minuten neem ik je mee op reis in je eigen lichaam. Aan de hand van meditatie, zachte yoga, yin yoga en/of yoga nidra ga jij aan het einde van de les ontspannen én opgeladen naar huis. Iedere les is anders, maar wat altijd hetzelfde is, is dat ontspanning, herstel en vitaliteit het doel zijn. Deze yogales is geschikt voor iedereen. Wanneer je aan het herstellen bent van iets van fysieke, mentale en/of emotionele aard, kan deze les bijdragen aan je herstel.

Donderdagavond van 20.00-21.00 uur bij Fysico Rotterdam aan de Voorhaven 35B (in Delfshaven). Je kan je aanmelden door mij een sms te sturen: 0641699735. Een losse les is €15 of 4 lessen voor €50.
yoga voor ontspanning, herstel en vitaliteit rotterdam
Slide 1
Yin en tension release les

Yin & Tension Release

Ervaar je stress? Pijn in je lichaam? Heb je het idee dat je spanning vasthoudt? Dan is de Yin & Tension Release les iets voor jou. Deze les bestaat uit een aantal yin houdingen om het natuurlijke ontladingsmechanisme van het lichaam te activeren. Na de yin houdingen gaan we spanning lostrillen vanuit het bekkengebied, waar we de spanning opslaan. Het is een veilige, zachte methode om spanningen te ontladen. Regelmatig zeggen de deelnemers over deze les: 'Wow! Ik heb nog nooit zoiets ervaren.'

Ik geef deze les op donderdagochtend van 9.30-10.30 uur bij Gaia Center in Rotterdam. Stuur mij een whatsapp/sms om je aan te melden: 06-41699735. Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers.
Slide 1

Trauma-Informed Yoga

Trauma-Informed Yoga is een vorm van yoga waarbij zelfregie, keuzevrijheid en veiligheid belangrijk zijn. Iedereen is welkom. Het uitgangspunt bij trauma-informed yoga is het gewaarzijn van jouw lichaam en het versterken van de mind-body verbinding. Deze vorm van yoga is geschikt voor mensen die te maken hebben (gehad) met stress, burn-out en/of trauma (zoals PTSS en Complex Trauma). Tijdens de les loopt de docent niet rond en er vinden geen aanrakingen plaats. De groepen zijn klein en als je het prettig vindt, kan je een vaste plek uitkiezen.

Ik geef deze les op donderdagochtend van 11.00-12.00 uur bij Gaia Center in Rotterdam. Stuur mij een whatsapp/sms om je aan te melden: 06-41699735. Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers.
Feel & Heal yogales Rotterdam
Slide 1
groepslessen hoh

Meer groepslessen?

Het kan zijn dat de yogales waar je naar op zoek bent er niet bij staat. Ik faciliteer verschillende yogavormen, naast de bovengenoemde lessen. Zo geef ik ook de volgende lessen: yin yoga, hatha yoga, vinyasa, yoga nidra, restorative yoga, feel & heal yoga, sound journeys, meditatieles, mindfulness en breathwork. Ik ben in te huren als facilitator van deze lessen. Ik raad je ook aan om de Instagram van House of Happiness te volgen: https://www.instagram.com/hoh.yoga/ voor de meest up-to-date informatie omtrent lessen en events.
Slide
Waarmee kan ik je helpen?
Boek nu een
ontmoetingsgesprek