Main
Groepslessen
Groepslessen
Slide 1

Zomerrooster juni-september

Vanaf week 22 (eind mei) gaat het zomerrooster in! Je vindt dit rooster en uitleg over de lessen onder het tabje 'Lesrooster'. Je kan je aanmelden voor een les door te mailen naar info@hohyoga.nl of door jezelf in te boeken voor de les. Hierdoor dien je eerst een aankoop te doen onder het kopje 'Tarieven'.
Slide 1

Nieuw! Yin & Nidra

Deze yogales is een combinatie van yin houdingen (houdingen die langer dan 2 minuten worden aangehouden) en yoga nidra. De yin houdingen hebben onder andere als doel om bindweefsel te versoepelen, het lichaam soepeler en mobieler te maken, de energie in de meridianen te laten stromen. Na het yin gedeelte, gaan we door met een ontspannende Yoga Nidra. Deze les is ook te boeken als 1:1 yogales.

De les wordt in groepsverband gegeven op:
Dinsdag 20.30-21.30
Yin & Nidra Rotterdam
Slide 1
Yang/Yin Yoga

Yang/Yin yoga

Deze yogales is best of both worlds. We beginnen de les met een actief gedeelte bestaande uit dynamische houdingen (denk aan balans, kracht, core, stabiliteit) waarna we doorgaan met een ontspannen gedeelte dat bestaat uit yin houdingen. Kortom, een perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning. Deze les is ook te boeken als 1:1 yogales.

Deze les wordt in groepsverband gegeven op:
Dinsdag 17.30-18.30 uur
Slide 1

Feal & Heal

De feel & heal yogales is een yogareis begint met yogahoudingen die begeleid worden met muziek en geur. Onze aandacht is gericht op wat we voelen en ervaren vanbinnen. Daarna nemen we de ontspanningshouding savasana aan en word je meegenomen in een ontspannende helende reis begeleid door de klanken van instrumenten. Deze les is een uitnodiging om vanuit liefdevolle vriendelijkheid jezelf te zien en te zijn. Deze les is ook te boeken als 1:1 les.

De les wordt in groepsverband gegeven op:
Dinsdag 19.00-20.00 uur
Donderdag 20.30-21.30 uur
Klankschaal meditatiehouding
Slide 1
Yin yoga

Yin & Restore

Yin yoga is een vorm van yoga waar we de houdingen langer aanhouden dan twee minuten. Een van de redenen dat we dit doen is omdat we op deze manier het bindweefsel verlengen en versterken. Bindweefsel beschermt en ondersteunt de organen in ons lichaam. Yin yoga geeft je de mogelijkheid om je aandacht naar binnen te keren, je lichaam te voelen en emoties te doorleven. Het doel van yin yoga is om te leren ontspannen in de houding en om zo min mogelijk spieren aan te spannen zodat we het bindweefsel versoepelen en verlengen. De combinatie met restorative yoga zorgt voor een totale ontspanning. Een restoratieve yogahouding kan tot wel 10 minuten worden aangehouden. Door een houding langer aan te houden kan jouw lichaam helemaal ontspannen, helen en regenereren. Na een yin & restore yogales voel je je vaak als herboren omdat je aan delen van je lichaam hebt gewerkt waar je tijdens een reguliere sportbeoefening niet aan werkt. Deze les is ook te boeken als 1:1 les.

Deze les wordt in groepsverband gegeven op:
Donderdag 19.00-20.00 uur
Vrijdag 11.30-12.30 uur
Slide 1

Morning flow

Bestaat er een betere manier om je dag te beginnen dan met een heerlijke morning flow? Geen zorgen, het is geen intensieve yogales maar juist een zachte les die ervoor zorgt dat jij ontspannen en opgeladen aan de nieuwe dag kan beginnen. De focus van de les ligt op onze ademhaling en het wakker maken van ons lichaam en geest. Deze les is ook te boeken als 1:1 yogales.

In groepsverband wordt de les gegeven op:
Vrijdag 10.00-11.00 uur
Slide
Waarmee kan ik je helpen?
Boek nu een
ontmoetingsgesprek