Main
Groepslessen
Groepslessen
Slide 1

Feal & Heal

De feel & heal yogales is een yogareis begint met yogahoudingen die begeleid worden met muziek en geur. Onze aandacht is gericht op wat we voelen en ervaren vanbinnen. Daarna nemen we de ontspanningshouding savasana aan en word je meegenomen in een ontspannende helende reis begeleid door de klanken van instrumenten. Deze les is een uitnodiging om vanuit liefdevolle vriendelijkheid jezelf te zien en te zijn. Deze les is ook te boeken als 1:1 les.
Feel & Heal yogales Rotterdam
Slide 1
Yin & Nidra Rotterdam

Yin & Nidra

Deze yogales is een combinatie van yin houdingen (houdingen die langer dan 2 minuten worden aangehouden) en yoga nidra. De yin houdingen hebben onder andere als doel om bindweefsel te versoepelen, het lichaam soepeler en mobieler te maken, de energie in de meridianen te laten stromen. Na het yin gedeelte, gaan we door met een ontspannende Yoga Nidra. Deze les is ook te boeken als 1:1 yogales.

Slide 1

Kundalini Yoga

De kundalini yoga en meditatie sessie bestaat uit pranayama (ademhalingstechniek), kriya (combinatie van statische houdingen en dynamische oefeningen) en meditatie om de mentale, fysieke en nerveuze energieën van het lichaam te behersen. Kundalini yoga brengt het endocriene systeem in evenwicht, versterkt 72.000 zenuwen in het lichaam, vergroot de longcapaciteit en reinigt het bloed. Het brengt lichaam, ziel en geest in balans. Kundalini yoga kan je bewustzijn en je zenuwstelsel versterken, de hersencapaciteit vergroten, creativiteit en intuïtie wakker maken. Deze les wordt gegeven door Anna Zoetbrood. De lessen worden gegeven in het Engels of Nederlands
Anna Kundalini yoga rotterdam
Slide 1
Yin & Tension Release yogales

Yin & Tension Release

Ervaar je stress? Pijn in je lichaam? Heb je het idee dat je spanning vasthoudt? Dan is de Yin & Tension Release les iets voor jou. Deze les bestaat uit een aantal yin houdingen om het natuurlijke ontladingsmechanisme van het lichaam te activeren. Na de yin houdingen gaan we spanning lostrillen vanuit het bekkengebied, waar we de spanning opslaan. Het is een veilige, zachte methode om spanningen te ontladen.
Slide 1

Yin & Restore

Yin yoga is een vorm van yoga waar we de houdingen langer aanhouden dan twee minuten. Een van de redenen dat we dit doen is omdat we op deze manier het bindweefsel verlengen en versterken. Bindweefsel beschermt en ondersteunt de organen in ons lichaam. Yin yoga geeft je de mogelijkheid om je aandacht naar binnen te keren, je lichaam te voelen en emoties te doorleven. Het doel van yin yoga is om te leren ontspannen in de houding en om zo min mogelijk spieren aan te spannen zodat we het bindweefsel versoepelen en verlengen. De combinatie met restorative yoga zorgt voor een totale ontspanning. Een restoratieve yogahouding kan tot wel 10 minuten worden aangehouden. Door een houding langer aan te houden kan jouw lichaam helemaal ontspannen, helen en regenereren. Na een yin & restore yogales voel je je vaak als herboren omdat je aan delen van je lichaam hebt gewerkt waar je tijdens een reguliere sportbeoefening niet aan werkt. Deze les is ook te boeken als 1:1 les.
Yin yoga
Slide
Waarmee kan ik je helpen?
Boek nu een
ontmoetingsgesprek