Main
Privé yogales
Slide 1

Yoga voor mentale, emotionele en/of fysieke klachten.
Yoga voor ontspanning, veerkracht, rust en balans.
Zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Wat maakt een privé yogales anders dan een groepsles? Naast dat een groepsles met meerdere mensen is en een privéles 1-op-1,
is er nog een aantal andere verschillen.

Wat privé yoga bijzonder maakt, is de connectie die we met elkaar aangaan. Iedere week of om de week ontmoeten we elkaar weer op de mat en heb ik een les voorbereid op basis van jouw behoeften, wensen en/of klachten. Iedere week check ik bij je in om te vragen hoe het met je gaat. Wellicht heb je last van je schouders, ben je gestresst en voel je je opgejaagd. Dan maak ik op basis daarvan een op maat gemaakte bijpassende yogales. En wat zo bijzonder is, is dat doordat de lessen echt gemaakt zijn op basis van jouw behoeften en wensen, de kans veel groter is dat jij de oefeningen die we doen meeneemt in je dagelijkse leven. Daarnaast ben ik met mijn volledige aandacht bij jou aanwezig. Werkt een oefening/vorm niet voor jou? Dan doen we een andere oefening of vorm. Privé yoga is een interactie. Daarom kan je de effecten van de privé yoga nog lang daarna in je leven opmerken.

Prive yogales
Slide
Voorbeelden van privé yogalessen
Slide 1
"If you want to see the brave, look at those who can forgive. If you want to see the heroic, look at those who can love in return for hatred."
- Bhagavad Gita
"If you want to see the brave, look at those who can forgive. If you want to see the heroic, look at those who can love in return for hatred."
- Bhagavad Gita
Slide 1
Wierook en essentiele olie
Privé yoga is geschikt voor iedereen. Misschien vind je het spannend om yoga in een groep te volgen of heb je behoefte aan meer persoonlijke aandacht en aan een les die gericht is op jouw behoeften, dan is een privé yogales perfect voor jou. Ik geef zoveel mogelijk les op een trauma-geïnformeerde manier. Dat houdt in dat iedere aanwijzing een uitnodiging is. Jij bepaalt of je het wilt doen of niet. Zo leer je beter naar de signalen van je lichaam te luisteren en respecteer je de behoeften van je lichaam meer.

Een privé yogales van 60 minuten bedraagt €90,-. Het is ook mogelijk om een les van 75 of 90 minuten te boeken of om een privé yogalessen traject af te nemen. Een les van 75 minuten bedraagt €112,50 euro en een les van 1,5 uur €135. Vanaf 3 lessen krijg je korting. Voor een traject kan je mij het beste een mail sturen.

Slide 1

“Ik ervaar meer rust in mijn leven, ben minder gespannen en neem meer momenten samen. Ik heb een rustigere ademhaling, ervaar minder spanning. Ik heb meer geduld en meer compassie voor mezelf en anderen.” - Leoni over een op maat gemaakt privé yogalessentraject

Slide
Waarmee kan ik je helpen?
Boek nu een
ontmoetingsgesprek