Een nieuw avontuur aan de horizon

Nieuw avontuur horizon

Eenmaal begonnen met mijn nieuwe baan als recruiter kwam mijn droom op mijn pad. Om naar Peru te gaan en daar in de jungle als yogadocent te werken. Tsja, wat moet je dan? Een kantoorbaan of naar de jungle gaan?

Je raadt vast al wat het werd.. Mijn hart achterna gaan en voor de droom gaan! Een droom die ik overigens al jaren koester omdat ik een enorme aantrekkingskracht voel tot Peru. Begin vorig jaar zou ik gaan, maar dat ging vanwege corona-omstandigheden niet door. Als dat wel door was gegaan, dan was House of Happiness er wellicht niet geweest. Zo mooi en bijzonder hoe alles altijd loopt zoals het hoort te lopen. Zelfs pijnlijke gebeurtenissen hebben hun doel. En uiteraard ook de mooie gebeurtenissen.

Lang verhaal kort: ik vertrek in september naar Peru om daar bij een retreat centrum te werken als yogadocente. Het centrum is kleinschalig wat ik super fijn vind en authentiek. Ze verzorgen week retreats die beginnen op maandag en eindigen op zondag.

Wellicht vraag je jezelf nu af: ‘Maar je wilde toch juist zekerheid, stabiliteit en rust?’ Yep, dat klopt.. Maar ik ga heel eerlijk zijn: voor mij voelt de keuze om naar de jungle te gaan beter dan hier blijven in de drukke stad en om dagelijks van 9-5 achter een bureau te zitten. Volgens vele oude leren wordt zekerheid, stabiliteit en rust alleen verkregen door eerst naar binnen te keren, door te mediteren en de kracht van de geest en het bewustzijn te leren kennen en daar vervolgens mee te werken. Er zijn bovendien meerdere wegen die naar Rome leiden. 😉

Ik ben dolblij dat ik les blijf geven en zelfs meer! En dat ik over 1,5 maand in een omgeving ben waar ik écht tot rust kan komen. In de natuur.

Mocht je meer willen weten hierover, stuur mij dan gerust een berichtje.

Heel veel knuffels van mij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *