Main
Over HoH
Over HoH
Slide

Een plek waar iedereen welkom is, waar jij jezelf mag zijn en waar verbinding centraal staat.

We geloven in de kracht van samen zijn, verbinding, voelen en van vrijheid.
Bij House of Happiness erkennen we elkaar, we vinden herkenning in elkaars
ogen en we vinden berusting in onszelf. We nemen afstand van competitie, van
vergelijking, van strijd, van altijd maar bezig zijn en soms nemen we zelfs afstand van woorden.

We omarmen elkaar, geven elkaar een knuffel en een liefdevolle glimlach. Dit is de plek waar je
wordt gezien, waar je thuis mag komen in jezelf. Hier word je gezien, gehoord, begrepen en geliefd.

Je wordt erkend voor wie jij in essentie bent. We zien jou als volwaardig mens. Ongeacht wat je hebt
meegemaakt, de fouten die je hebt gemaakt, de schaamte en schuld die je in je draagt, de pijn, de woede en het verdriet.

Het mag er allemaal zijn, het is welkom. Jij bent welkom. Hier omarmen we ons mens-zijn.

Slide 1
We hoeven onszelf niet groter te maken, anderen te imponeren met woorden, onze status uit te drukken, we hoeven onszelf niet te overwerken, slank, fit en afgetraind te zijn, op alle vragen een antwoord te hebben, te doen wat van ons verwacht wordt, in een hokje of plaatje te passen, aan verwachtingen van anderen te voldoen, altijd maar bezig te zijn, altijd maar braaf en lief te zijn, onszelf te verstoppen, woorden inslikken omdat we bang zijn om er niet bij te horen, continue de beste versie van onszelf te zijn.
Slide 1
Nee, dit is een uitnodiging.

Een uitnodiging om dat allemaal te laten voor wat het is. Een uitnodiging om dieper in jezelf te zakken. In de ruimte waar woorden overbodig zijn. Waar je mag voelen wat gevoeld mag worden, mag helen wat geheeld mag worden. Alles waarnaar je verlangt, alle antwoorden op jouw vragen, alles waar je naar op zoek bent, zit al in jou. En het wordt tijd dat jij dat erkent, lief mens.
Slide 1
Het ontstaan van House of Happiness
Het idee is in 2018 ontstaan toen Jeanine door Cambodja aan het reizen was. Al van kinds af aan had zij als missie om de wereld een stukje mooier te maken door de kracht van liefde, vrijheid, vriendelijkheid en verbinding.

Tijdens haar reis verdiepte zij zich in de Wet van Aantrekking. Zo kwam zij in contact met haar dromen en verlangens. Een van die dromen was het oprichten van House of Happiness, een plek waar iedereen welkom is.

Waar je jezelf mag zijn, waar je gezien, gehoord en begrepen wordt. Waar emoties en gevoelens welkom zijn. Een plek om je te verbinden met jezelf. De naam is ontstaan als tegenhanger van de drukke, gehaaste samenleving waar veel mensen onder lijden met stress, burn-out, depressie, angst en lichamelijke en geestelijke ziekten als gevolg.
Slide 1
Wanneer we de verbinding met ons hart, ons huis, herstellen, zullen we weer innerlijk geluk en vrede ervaren.
De basis om een gelukkig leven te leiden begint bij jezelf.

Bij House of Happiness geloven we erin dat alles wat jij nodig hebt om meer liefde, geluk en rust te in je leven te ervaren al in jou zit.

Wij zien onszelf als facilitators om jou te begeleiden in het proces.
Bij de naam kan je misschien dat alles altijd maar leuk en vrolijk is, maar niks is minder waar. Het leven is vreugde en verdriet, liefde en lijden, ontmoeten en verlies.


Wij helpen je om de aandacht naar binnen te keren, zodat jij in jezelf kan onderzoeken wat nog gezien, gevoeld en geheeld mag worden.
Wij zorgen voor een veilige bedding, jij zal het werk moeten doen.
Slide
Waar staan wij voor?
Verbinding

Wij geloven in de kracht van verbinding, met onszelf en met de ander. Wanneer we onze verbinding met onszelf herstellen, zullen we in staat zijn volledige verantwoordelijkheid te nemen over ons leven. Zo nemen wij het heft weer in eigen handen.

Aandacht

Bij HoH staat aandacht centraal. We vinden het zo ontzettend belangrijk dat we aandacht voor elkaar hebben. We zijn aanwezig en zien jou voor wie je bent. Bij HoH zien we jou als gelijkwaardig, volwaardig persoon. We zien, horen, begrijpen en voelen jou.

Vertrouwen & veiligheid

Om steeds dieper tot jezelf te komen en om te helen, is het belangrijk dat je je veilig en gedragen voelt bij HoH. We hebben integriteit en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Hier is alles welkom en veilig.

Thuiskomen

Dat gevoel van thuiskomen in jezelf, wanneer was de laatste keer dat jij dat hebt ervaren? Dat gevoel wanneer je overspoelt wordt met warmte, liefde en een deken van rust over je heen. Dat gevoel kan je weer ervaren, tussen alle drukte van de dag in. Het is mogelijk.

Naar binnen

Wij geloven erin dat we onze aandacht meer naar binnen mogen richten. Daar waar het zeer doet in ons hart, waar onze pijn en verdriet schuil gaan. We mogen dat transformeren zodat we uiteindelijk innerlijke vrede, rust en harmonie ervaren.

Acceptatie

Wanneer we leren om het leven te accepteren zoals het is, met vreugde en verdriet, met ups en downs, dan is het mogelijk om zelfs in het oog van de storm rust en liefde te ervaren. Dit proces vraagt je om eerlijk naar jezelf te kijken en om te onderzoeken waar jij nog aan gehecht bent. Ben jij in staat om alle gebeurtenissen te accepteren zoals ze zijn?

Slide
Een communitylid over HoH

"House of Happiness is een plek waar jij thuis mag komen in jezelf.

Verankerd in je lichaam, bevriend met je geest en verbonden met je ziel. Hier mag jij zijn wie je echt bent."

Slide
Waarmee kan ik je helpen?
Boek nu een
ontmoetingsgesprek