Workshops

Slide 1

Workshops

500+ deelnemers sinds 2020
Workshop pagina
Van prestatiedruk naar werkgeluk; een complete workshop voor gelukkigere en gezondere werknemers

Hoe word ik scriptiestress de baas en blijf ik gefocust ; een workshop voor studenten van het mbo, hbo en wo

Yoga Workshop ; een verfrissende workshop over het belang van yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie en hoe toe te passen in je dagelijkse leven

Nuchtere Spiritualiteit; hoe kan je spiritualiteit toepassen in je dagelijkse leven en omgaan met tegenslagen en uitdagingen
Slide 1

Van prestatiedruk naar werkgeluk

De cijfers liegen er niet om. Veel werknemers zijn opgebrand, ervaren prestatiedruk, werkstress, hebben fysieke klachten en/of mentale problemen. Dit moet anders. Het is belangrijk dat organisaties zich inzetten voor de vitaliteit, gezondheid en het geluk van de werknemers. Dit verhoogt productiviteit, creativiteit, zelfvertrouwen en verbetert de samenwerking. Oftewel: een win-win situatie voor zowel bedrijven en organisaties als voor werknemers.

Ik heb een zeer complete workshop ontwikkeld, genaamd ‘Van prestatiedruk naar werkgeluk’. In deze workshop gaan we het onder andere hebben over begrenzing, signalen van lichaam en geest (h)erkennen, je eigen kopje aanvullen en mindful leven. Bovendien krijgt iedere werknemer ook een werkboekje waarin praktische oefeningen staan.

De workshop duurt ongeveer 4 uur inclusief presentatie, werkboek en praktische oefeningen. De investering bedraagt €450,- excl. btw wanneer de workshop online wordt gegeven en €550,- excl. btw wanneer de workshop op locatie wordt gegeven (inclusief reistijd, reiskosten, werkboek etc).
Van prestatiedruk naar werkgeluk
Slide 1
Scripteistress workshop

Hoe word ik scriptiestress de baas en blijf ik gefocust?

Het is eerder de regel dan de uitzondering. Studenten krijgen veel op hun bordje. En vooral tijdens de scriptieperiode. Het is een pittige periode waarin studenten vaak het gevoel hebben er alleen voor te staan. Weinig sparringsmomenten met medestudenten, onzekerheid over of je het wel goed doet, de stress of je het wel op tijd af krijgt.. Om studenten een hart onder de riem te steken, heb ik deze workshop in 2020 in het leven geroepen. Het is een interactieve workshop waarin we met elkaar in gesprek gaan, waarin ik theorie deel over de definitie van stress en de we maken maar liefst 8 opdrachten met elkaar. Er is veel ruimte om als student je verhaal te delen, dit zorgt voor erkenning en begrip. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen en om van elkaar te leren. De workshop bestaat ook uit een bodyscan, een meditatie en een ademhalingsoefening. Allemaal tools om stress direct aan te pakken.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en de investering bedraagt €300,- excl. btw wanneer de workshop online wordt gegeven en €400,- excl. btw wanneer de workshop op locatie wordt gegeven (inclusief reistijd, reiskosten, werkboek etc).

Slide 1
Reviews workshop scriptiestress
Slide 1

Yoga Workshop

In deze Yoga Workshop word je meegenomen in wat theorie over de definitie van yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen op een luchtige, verfrissende manier. Op een simpele manier wordt uitgelegd dat wij als mensen meer zijn dan alleen ons lichaam. Ik neem je op een inspirerende manier mee naar oude tradities en hoe deze tradities in een nieuw jasje worden gestoken.

Waarom zijn ademhalingsoefeningen zo belangrijk? Hoe dragen ze bij aan het verminderen van stress? Waarom is mediteren niet voor iedereen weggelegd en als je wilt mediteren, hoe kan je dat dan het beste doen? Wat is yoga eigenlijk en welke vorm van yoga past bij mij? Na een presentatie is er uiteraard de mogelijkheid om yoga zelf te ervaren aan de hand van een yogales. Deze yogales wordt afgestemd op de behoeften van de groep. Willen jullie als groep een rustigere yogales om stress te verminderen? Misschien wel een yogales met een ontspanningstechniek om diep tot rust te komen? Of liever een actievere vorm? Wellicht willen jullie wel een klankenreis met klankschalen en andere instrumenten erbij? Een yogales die gericht is op het verwerken van trauma is eveneens mogelijk. Het is allemaal mogelijk!

Deze workshop is ideaal als onderdeel van een vitaliteitsprogramma voor werknemers , tijdens een Mental or Physical Health Day voor werknemers of als teamuitje. De yogaworkshop duurt inclusief yogales ongeveer 3 uur. De investering hiervoor bedraagt €400,- excl. btw. Deze workshop kan alleen fysiek worden gegeven.

yoga workshop rotterdam
Slide 1
Vooroordeel spiritualiteit
Slide 1
nuchtere spiritualiteit

Nuchtere Spiritualiteit

Misschien wil je als organisatie meer te weten komen over spiritualiteit. Want eerlijk is eerlijk, spiritualiteit is voor velen nog een vaag begrip. Wat is spiritualiteit? Hoe kan je spiritualiteit toepassen in je dagelijkse leven? En vooral ook: hoe kan spiritualiteit bijdragen om om te gaan met tegenslagen, uitdagingen en problemen die zich voordoen?

De laatste tijd zijn meer en meer mensen op zoek naar zingeving. Mensen willen een zinvol en betekenisvol leven leiden. Maar hoe doe je dat? En wat staat er nog in de weg om een zinvol leven te leiden? En wat houdt het precies in? Om alle vragen omtrent spiritualiteit, zingeving en een betekenisvol leven te leiden te tackelen, heb ik een presentatie ontwikkeld, genaamd: ‘Nuchtere Spiritualiteit’.

In deze workshop neem ik je mee door de onderwerpen spiritualiteit, van hoofd naar hart, omgaan met tegenslagen en uitdagingen en geef ik je praktische oefeningen mee die je in je dagelijkse leven kan toepassen om spiritualiteit stap voor stap meer in je leven te integreren.

De workshop duurt ongeveer anderhalf uur inclusief de oefeningen die we on the spot gaan doen. De investering bedraagt €225,- excl. btw wanneer de workshop online wordt gegeven en €275,- excl. btw wanneer de workshop op locatie wordt gegeven (inclusief reistijd, reiskosten, oefeningen etc).

Slide 1

Een greep uit mijn klanten en samenwerkingspartners:

Firda wilaarderburen logo
Glimp logo
Gemeente Rotterdam logo
Wageningen University logo
LOUZEN_Logo
sunweb group logo
hogeschool-inholland
Hogeschool rotterdam logo